Miten suojaat tietoja, jos suojattu yhteys on menetetty?

Kun otat suojatun yhteyden käyttöön, suojaamme luotettavasti tietojasi selatessasi internetiä. Jos kuitenkin menetät suojatun yhteyden, tietosi ovat turvattomia ja hyökkääjät voivat varastaa ne. Taataksesi, että tietosi ovat aina suojattuja, kun suojattu yhteytesi keskeytyy, lisäsimme Kaspersky VPN Secure Connectioniin hätäpysäyttimen.

Oletusarvoisesti hätäpysäytin on kytketty pois käytöstä ja Kaspersky VPN Secure Connection ei estä internetyhteyttä, kun suojattu yhteys keskeytyy. Jos hätäpysäytin on kytketty päälle ja suojattu yhteys keskeytyy, internetyhteys estetään täysin. Internetyhteyttä ei estetä, jos kytket suojatun yhteyden pois päältä itse.

Hätäpysäyttimen kytkeminen päälle:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetHätäpysäytin.
  4. Aseta Hätäpysäytin-vaihtokytkin Käytössä-asentoon.

Sovellus estää internetyhteyden, jos suojattu yhteys keskeytyy.